Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Ndryshime qe jane bere se fundmi ne Soccer Wiki

Të dhënat e Klubit

Rivalët e Klubit E Re: Rivalët e Klubit (0)
Rivalët e Klubit Fshirë: Rivalët e Klubit (0)

Të dhënat e Klubit E Re: Të dhënat e Klubit (0)
Të dhënat e Klubit redaktuar: Të dhënat e Klubit (0)


Te dhena per stadiumin E Re: Te dhena per stadiumin (0)
Te dhena per stadiumin redaktuar: Te dhena per stadiumin (0)

Lojtare dhe te dhena tjera


te dhenat e referit redaktuar: te dhenat e referit (0)

Te dhanat e liges. E Re: Te dhanat e liges. (0)
Te dhanat e liges. redaktuar: Te dhanat e liges. (0)

Te dhenat e kupes E Re: Te dhenat e kupes (0)
Te dhenat e kupes redaktuar: Te dhenat e kupes (0)

Ndryshimet me te fundit te imazhit ne Soccer Wiki

Fotot e Klubit (0)

Imazhet e menagjerit (0)

Fotot e stadiumit (0)

Fotot e Lojtarit (0)

Imazhi i arbitrit. (0)

Imazhi i Ligës. (0)

fotoja e kupes (0)

Te dhena per stafin

Te dhenat e edituara te stafit:
Informacion / eData eshte aprovuar
Sergey Petrenko eshte modifikuar.17 qershor 2019
Amir Gali navi, anëtari Sepahan është edituar.15 qershor 2019
Dimcho Nenov eshte modifikuar.15 qershor 2019
Dariusz Żuraw, anëtari Lech Poznań është edituar.15 qershor 2019
Veselin Velikov eshte modifikuar.15 qershor 2019
Ahmed Hossam Hussein Abdel Hamid Mido eshte modifikuar.15 qershor 2019
Aleksandar Dimitrov eshte modifikuar.11 qershor 2019
Atanas Dzhambazki, anëtari Botev Vratsa është edituar.11 qershor 2019
Bhaskaran Sathianathan, anëtari Selangor FA është edituar.11 qershor 2019
John Carver eshte modifikuar.11 qershor 2019
Luke Sassano, anëtari FC Cincinnati është edituar.11 qershor 2019
Pat Onstad, anëtari Columbus Crew është edituar.11 qershor 2019
Stamen Belchev eshte modifikuar.11 qershor 2019