Ndihmë


Qfar eshte Soccer Wiki?
Soccer Wiki është një wiki e orientuar e krijuar për fansat,nga fansat.

Kush shton informacion të ri dhe Editon ekzistues mbi Soccer Wiki?
Po! I gjithe informacioni ne Soccer Wiki eshte shtuar dhe edituar nga disa perdorues , jo vetem nje.

Kush e vendos se kush informacion i ri do te shtohet ose jo ne Soccer Wiki ?
Po ! I gjithe informacioni ne Soccer Wiki eshte votuar nga disa perdorues te ndryshem , jo vetem nga nje.

A është informacioni i saktë?
Soccer Wiki nuk ju garanton saktesine e informacionit pasi ai ruhet nga anetarete e komunitetit Soccer Wiki.

Çfarë informacioni mund të shtohet?
Cdo informacion rreth futbollit mund te shtohet ne Soccer Wiki .Shoqeriae Soccer Wiki do te vendos nese duhet te jete e perfshire ne Soccer Wiki.

Pse nuk mund të shtoj / modifikoj informacionin?
Juve u nevojitet te keni nje llogari ne Soccer Wiki perpara se te shtoni ose editoni informacion.

Si mund të krijoj një llogari dhe është e lirë?
Eshte totalisht falas per te krijuar nje llogari ne Soccer Wiki , vetem klikoni 'Sign Up' ne linkun me siper dhe plotesoni detajet.

Si mund të shtoj një informacion?
Ju mund të shtoni informacione të reja kur të keni krijuar nje llogari thjesht duke klikuar bmi ADD në bmi barin e navigacionit. Ju pastaj zgjedhni cilat të dhëna do doni ti shtoni para përfundimit të formës së kërkuar dhe konfirmimit të këtyre informacioneve të rinj.

Si mund ti ndryshoj informacionet aktuale?
Ju mund te nderroni informacionin aktual vetem kur ju keni krijuar nje llogari duke klikuar ne Perpuno ne ndonje nga faqet e sitit. Atehere ju zgjidhni cilin informacion doni te perpunoni perpara se ta paraqisni ate.

Pse nuk është informacioni im i shtuar / edituar?
Perpara se informacioni i ri te shtohet/perpunohet ne Soccer Wiki , ai votohet nga perdorues te ndryshem per te pare nese komuniteti mendon se duhet te shtohet apo te nderrohet.

Nuk mund te gjej informacion pasi thuhet se nje ndryshim eshte kryer pak me pare dhe tashme po votohet ?
Nese ju nuk mund te perpunoni informacionin ne kete faqe atehere kjo ndodh per shkak te informacionit te ri qe eshte paraqitur se fundmi. Kjo ndodh pasi vetem njeri mund ta perpunoje informacionin dhe mund te paraqitet vetem nje here.