Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Voto per ndryshimet e te dhenave

Të dhënat e Klubit


Të dhënat e Klubit E Re: Të dhënat e Klubit (0)

Te dhena per stafin E Re: Te dhena per stafin (0)

Te dhena per stadiumin E Re: Te dhena per stadiumin (0)
Te dhena per stadiumin redaktuar: Te dhena per stadiumin (0)

Te dhenat e uniformave E Re: Dizenjimi i uniformes (0)
Te dhenat e uniformave redaktuar: Dizenjimi i uniformes (0)

Lojtare dhe te dhena tjera

Të dhënat e lojtarit E Re: Të dhënat e lojtarit (0)


Te dhanat e liges. E Re: Te dhanat e liges. (0)
Te dhanat e liges. redaktuar: Te dhanat e liges. (0)


Te dhenat e kupes E Re: Te dhenat e kupes (0)
Te dhenat e kupes redaktuar: Te dhenat e kupes (0)


voto per ndryshimin e imazhit ne Soccer Wiki


Imazhe te Lojtarit ne Aksion (0)

Imazhi i arbitrit. (0)

Imazhi i Ligës. (0)

Ndryshime në të dhënat e referit

Dëshiron ta zëvendësosh këtë Refer?
Të dhënat e vjetra te gjyqtaritTë dhënat e reja te gjyqtaritVoto
EmriAnderson Darocco
Data e Lindjes1981-01-05
Kombetare
 
Brazil
LigaSérie A
EmriAnderson Daronco
Data e Lindjes1981-01-05
Kombetare
 
Brazil
LigaSérie A
Dëshiron ta zëvendësosh këtë Refer?
Ju duhet te jeni i kyqur per te votuar ne keto ndryshime
Ju duhet te jeni i kyqur per te votuar ne keto ndryshime
7 votat

Përdorues: Jogadorduvidoso
EmriRobert Madley
Data e Lindjes1985-10-06
Kombetare
 
England
LigaPremier League
EmriBobby Madley
Data e Lindjes1985-10-06
Kombetare
 
England
LigaFootball League Two
Dëshiron ta zëvendësosh këtë Refer?
Ju duhet te jeni i kyqur per te votuar ne keto ndryshime
Ju duhet te jeni i kyqur per te votuar ne keto ndryshime
8 votat

Përdorues: RevelationSeeker