Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Ndryshime qe jane bere se fundmi ne Soccer Wiki

Të dhënat e Klubit

Rivalët e Klubit E Re: Rivalët e Klubit (0)
Rivalët e Klubit Fshirë: Rivalët e Klubit (0)

Të dhënat e Klubit redaktuar: Të dhënat e Klubit (0)


Te dhena per stadiumin E Re: Te dhena per stadiumin (0)
Te dhena per stadiumin redaktuar: Te dhena per stadiumin (0)

Lojtare dhe te dhena tjera


te dhenat e referit E Re: te dhenat e referit (0)
te dhenat e referit redaktuar: te dhenat e referit (0)

Te dhanat e liges. E Re: Te dhanat e liges. (0)
Te dhanat e liges. redaktuar: Te dhanat e liges. (0)

Te dhenat e kupes E Re: Te dhenat e kupes (0)
Te dhenat e kupes redaktuar: Te dhenat e kupes (0)

Ndryshimet me te fundit te imazhit ne Soccer Wiki


Imazhi i arbitrit. (0)

Imazhi i Ligës. (0)

fotoja e kupes (0)

Fotot e Lojtarit

Faqet: 17
EmriFotografia e reData eshte aprovuar
Pablo MINISSALE
(Argentina)
22 shtator 2021
Malcom BRAIDA
(Argentina)
22 shtator 2021
Bryan GONZÁLEZ
(Mexico)
22 shtator 2021
Daniel NKRUMAH
(England)
22 shtator 2021
Nazareno ROMERO
(Argentina)
22 shtator 2021
Cristian MARCIAL
(Argentina)
22 shtator 2021
Leonardo FLORES
(Argentina)
22 shtator 2021
Franco TORRES
(Argentina)
22 shtator 2021
Nahuel FERRARESI
(Venezuela)
22 shtator 2021
Lucas SILVA
(Brazil)
22 shtator 2021
Alejandro CABRERA
(Argentina)
22 shtator 2021
Jordan TORUNARIGHA
(Germany)
22 shtator 2021
Matías SOSA
(Argentina)
22 shtator 2021
Nahuel BANEGAS
(Argentina)
22 shtator 2021
Lautaro GIACCONE
(Argentina)
22 shtator 2021
Szymon KOWALCZYK
(England)
22 shtator 2021
Stefan DE VRIJ
(Netherlands)
22 shtator 2021
Rafael SANGIOVANI
(Argentina)
22 shtator 2021
Mohamed AIDARA
(Ivory Coast)
22 shtator 2021
Nuno MOREIRA
(Portugal)
22 shtator 2021