Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Ndryshime qe jane bere se fundmi ne Soccer Wiki

Të dhënat e Klubit

Rivalët e Klubit E Re: Rivalët e Klubit (0)
Rivalët e Klubit Fshirë: Rivalët e Klubit (0)

Të dhënat e Klubit redaktuar: Të dhënat e Klubit (0)


Te dhena per stadiumin E Re: Te dhena per stadiumin (0)
Te dhena per stadiumin redaktuar: Te dhena per stadiumin (0)

Lojtare dhe te dhena tjera


te dhenat e referit E Re: te dhenat e referit (0)
te dhenat e referit redaktuar: te dhenat e referit (0)

Te dhanat e liges. E Re: Te dhanat e liges. (0)
Te dhanat e liges. redaktuar: Te dhanat e liges. (0)

Te dhenat e kupes E Re: Te dhenat e kupes (0)
Te dhenat e kupes redaktuar: Te dhenat e kupes (0)

Ndryshimet me te fundit te imazhit ne Soccer Wiki


Imazhi i arbitrit. (0)

Imazhi i Ligës. (0)

fotoja e kupes (0)

Te dhena per stafin

Te dhena te reja per stafin:
Informacion / eData eshte aprovuar
Alejandro RESTREPO ishte shtuar si një anëtar i stafit të Atlético Nacional24 shtator 2021
Cléber GAÚCHO ishte shtuar si një anëtar i stafit të Brasil de Pelotas23 shtator 2021
Jerson TESTONI ishte shtuar si një anëtar i stafit të Brusque FC22 shtator 2021
Higo MAGALHÃES ishte shtuar si një anëtar i stafit të Vila Nova22 shtator 2021
Júnior MOZART ishte shtuar si një anëtar i stafit të CS Alagoano21 shtator 2021
Allan AAL ishte shtuar si një anëtar i stafit të Clube de Regatas Brasil18 shtator 2021