Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Ndryshime qe jane bere se fundmi ne Soccer Wiki

Të dhënat e Klubit


Të dhënat e Klubit E Re: Të dhënat e Klubit (0)
Të dhënat e Klubit redaktuar: Të dhënat e Klubit (0)


Te dhena per stadiumin E Re: Te dhena per stadiumin (0)
Te dhena per stadiumin redaktuar: Te dhena per stadiumin (0)

Lojtare dhe te dhena tjera


te dhenat e referit E Re: te dhenat e referit (0)
te dhenat e referit redaktuar: te dhenat e referit (0)

Te dhanat e liges. E Re: Te dhanat e liges. (0)
Te dhanat e liges. redaktuar: Te dhanat e liges. (0)

Te dhenat e kupes E Re: Te dhenat e kupes (0)
Te dhenat e kupes redaktuar: Te dhenat e kupes (0)

Ndryshimet me te fundit te imazhit ne Soccer Wiki

Fotot e Klubit (0)

Imazhet e menagjerit (0)

Fotot e stadiumit (0)

Fotot e Lojtarit (0)

Imazhi i arbitrit. (0)

Imazhi i Ligës. (0)

fotoja e kupes (0)

Rivalët e Klubit

Rivalet e ri te klubit:
Informacion / eData eshte aprovuar
Nje rivalitet i ri ndermjet Johor FA dhe DRB-Hicom FC eshte shtuar.19 tetor 2019
Nje rivalitet i ri ndermjet Inter Club d'Escaldes dhe FC Encamp eshte shtuar.16 tetor 2019
Nje rivalitet i ri ndermjet Chayka Peschanokopskoye dhe Sakhalin Yuzhno-Sakhalinsk eshte shtuar.16 tetor 2019
Nje rivalitet i ri ndermjet Levadiakos dhe Sparta eshte shtuar.16 tetor 2019
Nje rivalitet i ri ndermjet SP Samut Prakan dhe Samut Prakan City eshte shtuar.16 tetor 2019
Nje rivalitet i ri ndermjet Chonburi dhe Sukhothai FC eshte shtuar.16 tetor 2019