Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Ndryshime qe jane bere se fundmi ne Soccer Wiki

Të dhënat e Klubit

Rivalët e Klubit E Re: Rivalët e Klubit (0)
Rivalët e Klubit Fshirë: Rivalët e Klubit (0)

Të dhënat e Klubit redaktuar: Të dhënat e Klubit (0)


Te dhena per stadiumin E Re: Te dhena per stadiumin (0)
Te dhena per stadiumin redaktuar: Te dhena per stadiumin (0)

Lojtare dhe te dhena tjera


te dhenat e referit E Re: te dhenat e referit (0)
te dhenat e referit redaktuar: te dhenat e referit (0)

Te dhanat e liges. E Re: Te dhanat e liges. (0)
Te dhanat e liges. redaktuar: Te dhanat e liges. (0)

Te dhenat e kupes E Re: Te dhenat e kupes (0)
Te dhenat e kupes redaktuar: Te dhenat e kupes (0)

Ndryshimet me te fundit te imazhit ne Soccer Wiki


Imazhi i arbitrit. (0)

Imazhi i Ligës. (0)

fotoja e kupes (0)

Fotot e Klubit

EmriFotografia e reData eshte aprovuar
Colón
(Argentina)
22 shtator 2021
Dynamo Moskva
(Russia)
19 shtator 2021
Dijon FCO
(France)
19 shtator 2021
Colón
(Argentina)
18 shtator 2021
Deportes Concepción
(Chile)
18 shtator 2021
CA Alvarado
(Argentina)
18 shtator 2021
Colón
(Argentina)
17 shtator 2021
Deportes Concepción
(Chile)
17 shtator 2021
Colón
(Argentina)
17 shtator 2021