Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Te gjithe lojtaret › Antigua dhe Barbuda

Te gjithe lojtaret

Emri Klub Liga Vlerësim
ROMEO, MahlonROMEO, MahlonMillwallFootball League Championship82
PARKER, JoshPARKER, JoshBurton AlbionFootball League One77
TAYLOR-SINCLAIR, AaronTAYLOR-SINCLAIR, AaronLojtar i LirëAsnjë Ligë75
GRIFFITH, QuintonGRIFFITH, QuintonLojtar i LirëAsnjë Ligë74
JOHN, JorrinJOHN, JorrinLojtar i LirëAsnjë Ligë73
ALEXANDER, KimoiALEXANDER, KimoiLojtar i LirëAsnjë Ligë72
BYERS, PeterBYERS, PeterLojtar i LirëAsnjë Ligë72
JAMES, MolvinJAMES, MolvinLojtar i LirëAsnjë Ligë72
BLAKELY, LukeBLAKELY, LukeLojtar i LirëAsnjë Ligë71
BURTON, RandolphBURTON, RandolphLojtar i LirëAsnjë Ligë71
THOMAS, TamarleyTHOMAS, TamarleyLojtar i LirëAsnjë Ligë71
BUFFONGE, DjBUFFONGE, DjNAC BredaEerste Divisie70
FRANCIS-ANGOL, ZaineFRANCIS-ANGOL, ZaineHartlepool UnitedFootball League Two70
THOMAS, AkeemTHOMAS, AkeemLojtar i LirëAsnjë Ligë70
THOMAS, ElvisTHOMAS, ElvisLojtar i LirëAsnjë Ligë70