Privacy Policy

Privacy and Data Policy

Soccer Wiki do te perdore vetem informacione te mbledhura rreth jush ne perputhje me Dokumentin e Mbrojtjes se te Dhenave 1998.

 • Soccer Wiki mund të ju pyes për informacion të caktuar dhe ju mund të dorëzojë të dhënat personale në faqen e internetit (të tilla si emrin tuaj, adresën e-mail dhe detajet e kontaktit), kur ju regjistroheni ose të regjistroheni në faqen e internetit.
 • Soccer Wiki mund të regjistrojë edhe se cilat pjesë të Web Faqes dhe shërbimeve ju interesojne, si dhe menyrat e levizjes se përdoruesit dhe përdorimin e faqes. Ky informacion do të mbahet mire në përputhje me një politikë të brendshme të sigurisë dhe mund të përdoret:
  • process your Communications, your subscription to the Web Site and to enable your use of the Web Site and associated services;
  • open and run your account and provide you with an up to date, efficient and reliable service;
  • administer prize draws;
  • generally run the Web Site
 • Google and the DoubleClick DART cookie:
  • Google, as a third-party vendor, uses cookies to serve ads on this site.
  • Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to users based on their visit to this site and other sites on the Internet.
  • Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy.
  • We use third-party advertising companies to serve ads when you visit our website.
  • These companies may use information (not including your name, address, email address or telephone number) about your visits to this and other websites in order to provide advertisements about goods and services of interest to you.
  • If you would like more information about this practice and would like to know your options in relation to not having this information used by these companies, Please visit the Network Advertising Initiative website.
 • By subscribing and submitting your data you agree to this use.
 • Kohe pas kohe Soccer Wiki do te monitoroje dhe regjistroje telefonatat per qellime trajnimi dhe do te permiresoje sherbimin.
 • Soccer Wiki nuk do te mbledhe informacion mbi ju asnjehere pa pelqimin tuaj.
 • Ne perputhje me Aktin e Mbrojtjes 1998, Soccer Wiki eshte rregjistruar me Komisionin informativ Z1222362
 • Nese besoni se Soccer Wiki ka informacione per ju qe nuk doni qe Soccer Wiki ti kete ose qe jane te pasakta ju lutem kontaktoni Soccer Wiki ashtu sic pershkruhet me poshte dhe Soccer Wiki do ti korrigjoje ose largoje te dhenat qe ju kerkuat qe sa me shpejte te jene te zbatueshme.
 • Nese ke ndonje shqetesim rreth privatesis , ateher kontakto Soccer Wiki .

Marketing Communications

 • Soccer Wiki ju jep një zgjedhje nëse doni apo jo Soccer Wiki ose kompani të tjera me reputacion të ju kontaktojne për oferta, ngjarje dhe shërbime të reja ne te ardhmen ose aktivitete te lidhura që mund të jene të dobishme. Soccer Wiki nuk do të shesë ose të tregtoje informacione personale për kompani të tjera por Soccer Wiki do të donte të ju mbante të informuar për zhvillimet në Web Faqe dhe Lojra te caktuara dhe Soccer Wiki do të donte ti ndante të dhënat me kompani të tjera me reputacion që mund të kenë oferta dhe informacione interesante për ju (brenda ose jashtë BE).
 • Soccer Wiki nuk do te ju dergoj mesazhe marketingu apo ti kaloj informacionet e juaja ne pale te treta derisa ju nuk e jepni miratimin tuaj ose pasi ju e keni dhene ate.

Cookies

 • Soccer Wiki uses 'cookies' on the Web Site. Cookies are a way that information such as whether you have visited the Web Site before is recorded on your computer and used by Soccer Wiki to improve the Web Site and the services available to you. If you do not wish for Soccer Wiki to use cookies when you use the Web Site please adjust your Internet browser settings to not accept cookies. Your computer's help file should tell you how to do this but please note that this may affect your ability to use the Web Site and Games.
 • Nëse ju nuk çaktivizoni "Cookies" Web Site do të kërkojë dhe detajet dyqan duke përfshirë emrin dhe adresën email automatikisht dhe mund të futur informacion të caktuar në forma të abonimit ose Communications në mënyrë që ju mund të përdorni Web Site me formë më pak e mbushur