Rregjistrohuni
|
Identifikohu

Të dhënat në dispozicion përSao Tome dhe Principe

shkarko te dhenatShkarko
EmriStadium Data download for Sao Tome and Principe
përshkrimiThe Stadium Data download containing all stadium data for Sao Tome and Principe - generated at 15-Jun-2018 05:00:03
Te thenat u azhuruan2018-06-15 05:08:55
kliko ketu pet te shkarkuar
EmriPlayer Basic Data download for Sao Tome and Princi
përshkrimiThe Player Basic Data download containing basic player data for Sao Tome and Principe - generated at 15-Jun-2018 05:00:03
Te thenat u azhuruan2018-06-15 05:08:55
kliko ketu pet te shkarkuar
EmriReferee Data download for Sao Tome and Principe
përshkrimiThe Referee Data download containing all referee data for Sao Tome and Principe - generated at 15-Jun-2018 05:00:03
Te thenat u azhuruan2018-06-15 05:08:54
kliko ketu pet te shkarkuar
EmriPlayer Data download for Sao Tome and Principe
përshkrimiThe Player Data download containing all player data for Sao Tome and Principe - generated at 15-Jun-2018 05:00:03
Te thenat u azhuruan2018-06-15 05:08:53
kliko ketu pet te shkarkuar
EmriClub Data download for Sao Tome and Principe
përshkrimiThe Club Data download containing all club data for Sao Tome and Principe - generated at 15-Jun-2018 05:00:03
Te thenat u azhuruan2018-06-15 05:08:53
kliko ketu pet te shkarkuar
EmriTop Rated Data download for Sao Tome and Principe
përshkrimiThe Top Rated Data download containing the top 50 rated clubs and players, and biggest stadiums in Sao Tome and Principe - generated at 15-Jun-2018 05:00:03
Te thenat u azhuruan2018-06-15 05:08:53
kliko ketu pet te shkarkuar
EmriFull Data download for Sao Tome and Principe
përshkrimiThe Full Data download containing all data for Sao Tome and Principe - generated at 15-Jun-2018 05:00:03
Te thenat u azhuruan2018-06-15 05:08:52
kliko ketu pet te shkarkuar